Saturday, July 16, 2011

Sekalung Budi

Salam..

X BUNDLE pada asalnya cuma sekadar sebuah blog picisan yang wujud atas dasar suka2 seorang anak muda yang meminati arena bundle.lama kelamaan minat yang mendalam telah mendorong X BUNDLE untuk terus wujud sehingga ke hari ini.besar harapan untuk terus melihat X BUNDLE terus berkembang.

di dalam usia yang masih setahun jagung,masih terlalu banyak yang perlu dipelajari dan pada masa yang sama masih memerlukan tunjuk ajar dari sekeliling.

X BUNDLE tak akan wujud sehingga kini tanpa sokongan anda.terima kasih kepada mereka yang bertanyakan lokasi X BUNDLE,perkembangan terkini dan segala macam bagai.X BUNDLE sangat menghargai sokongan anda semua.stay tuned dan terus menyokong X BUNDLE.

di kesempatan ni,bagi anda yang belom follow blog X BUNDLE,boleh la follow sekarang.X BUNDLE bukan terhad sekadar sebuah 'blog cari rezeki' tapi diharap dapat menjadi medan mencari kawan yang mempunyai minat yang sama dalam arena bundle ni.

segala macam urusan boleh kontek via email roseofpain88@yahoo.com atau direct terus di 0197623450.

cukuplah setakat ini dahulu.stay tuned di X BUNDLE dan nantikan update2 item seterusnya.insyallah bertemu lagi kita di next entry :)

regards,
X BUNDLE

No comments:

Post a Comment

Friends